Marame za dojenje

Andreja marame za dojenje su posebno atraktivne i funkcionalne te stoga  neizostavne u životu svake majke koja doji svoju bebu.  Zanimljivih su, šarenih i veselih dezena. Mogu biti u potpunosti personalizirane, unikatne, dizajnirane prema mojim vlastitim vizijama, ali i prema posebnim željama i preferencijama drugih mama. Izrađene su od potpuno prirodnih, tankih i prozračnih tkanina, izuzetno mekih i bezazlenih u dodiru s nježnom bebinom kožom. Svaki dio marame izrađen je pomno, s puno ljubavi i pažnje i u tom je smislu čini rukotvorinom zapakiranu u posebno osmišljenu i ručno izrađenu šivanu vrećicu.  

Andreja marama za dojenje svaku mamu čini dopadljivom, zanimljivom, punom samopouzdanja, ponosnom, nesputanom i u potpunosti predanu svojoj bebi u njihovim najintimnijim trenucima dojenja, maženja, uspavljivanja, tješenja ili samo igranja i uzajamnog zaljubljenog gledanja.

Pokloniti Andreja maramu za dojenje znači podržati majku da doji svoju bebu uvijek i svugdje. Znači uvelike joj olakšati ulazak u svijet majčinstva, jednu sasvim novu i čarobnu priču u životu  žene, priču u kojoj period dojenja, u maminom i bebinom srcu, zauzima najposebnije i najčarobnije mjesto…

Mame i bebe u akciji: dok se maze, papaju, uspavljuju, igraju, tješe…

U različitim situacijama, na različitim mjestima, bez opterećenja, potpuno opušteno i nesmetano, mame su posvećene svojim bebama uvijek i svugdje gdje se zateknu: vani, s prijateljicama na kavi, u trgovačkom centru, u parkiću, u šetnji, na plaži, na trajektu, kod kuće u društvu prijatelja, u gostima…ma svugdje!