Slinčeki babarinčeki

Slinčeki babarinčeki su namijenjeni malima slindravcima koji muku muče u periodu rasta zubića i pojačanog lučenja sline. 

Dvoslojni su i pamučni. Kopčaju se pomoću drukera, a uz osnovnu svrhu – upijanja sline, ujedno su prekrasan i neodoljivi modni dodatak ispod svake male preslatke slindrave bradice. 

Dizajnirani su na način da jednako savršeno pristaju pravim pravcatim slindravcima od svega nekoliko mjeseci starosti, pa sve do malih, pametnih i razigranih vrtičkih glavica koje vole ovako feš i upadljivi modni dodatak. Kako istovremeno izgledaju na jednom brbljavom trogodišnjaku i maloj sedmomjesečnoj mišici, strpljivim i razigranim poziranjem pokazali su moji klinci:

Slinčeki babarinčeki su jednako funkcionalni i ljeti i zimi. Zbog njihove tankoće ljeti ispod bradice nije vruće, a zimi štite poput šala. Osim što su dvoslojni, dakle dodatno sigurni od propuštanja sline, mogući su i u dvostranoj odnosno dvobojnoj, ili u potpuno nepropusnoj varijanti, čiji donji sloj je pamučni, izuzetno mekan i tanak. 

Savršeni su za poklon, bilo pojedinačno ili u paketu od 5 komada po vlastitom izboru, na koji pripada i jedan dodatni Slinček babarinček, dakle 5+1. Tako kompletirani svi su skupa zapakirani u veseloj, šivanoj, ukrasnoj i funkcionalnoj vrećici.