Poklon paketi

Kada idemo u babinje, obično muku  mučimo baveći se mišlju što pokloniti. Onda se u nedostatku originalne ideje često na kraju odlučimo za nešto uobičajeno poput odjeće za bebu i sličnih potrepština koje je majka ionako već sasvim sigurno pripremila. Često pritom zaboravimo na majku koja jednako kao i njena beba zaslužuje poklon, jedinstven, praktičan, po mogućnosti funkcionalan i koristan.

Pokloniti novopečenoj mami Andreja maramu za dojenje znači dati joj punu podršku u važnom dijelu njenog majčinstva – dojenju. Osobito ako tome dodamo da je svaki dio marame izrađen pomno, s puno ljubavi i pažnje i da ju u tom smislu čini rukotvorinom zapakiranu u posebno osmišljenu i ručno izrađenu šivanu vrećicu.

Slinčeki babarinčeki sastavni su dio Malog ili Velikog paketa koji je idealan i osmišljen upravo kao poklon za mamu i bebu u jednom.

Mali paket sadrži:

  • maramu za dojenje po izboru, u ukrasnoj vrećici,
  • tri slinčeka babarinčeka po izboru, u ukrasnoj vrećici te
  • dodatni slinček babarinček po izboru.

Veliki paket je sadržajno istovjetan Malom paketu, samo što uz maramu, umjesto 3+1 slinček, sadrži 5+2 slinčeka po izboru.

Malo mašte, kombinacije boja, dezena i materijala i eto sasvim neuobičajenog i izuzetno praktičnog poklona za mamu i bebu u jednom, poklona koji će oboje koristiti dugo, dugo: ljeti, zimi, svakodnevno i koji će sasvim sigurno pamtiti kao najkorisniji poklon.